2020 - copyright © all rights reserved - webdesign  Roel Prins
 
Quiche
kleine groene asperges
artisjokharten
ansjovisfilets
bladerdeeg
eieren
geraspte kaas
Turkse yoghurt
fijngesneden basilicum en koriander.
Snij de asperges in stukken van  3 cm. en kook ze een paar minuten in heet water, spoel daarna met koud water.

Verdeel de bladerdeeg vellen in een kleine ingevette ovenschaal en prik met een vork gaatjes erin.
Maak een mengsel van de yoghurt, ei, geraspte kaas en de kruiden.

Giet dit mengsel over het bladerdeeg in de ovenschaal.
Verdeel hierover de ansjovis, de asperges, de in stukjes  en  afgegoten en gedroogde artisjokharten.
Duw het ietsjes in het mengsel.

Zet het in een oven van 200 gr. voor ongeveer 25 à 30 minuten
INGREDIËNTEN
250
1/2
1/2
4
3
75
75
gram
blikje
blikje
vel

gram
gram