2020 - copyright © all rights reserved - webdesign  Roel Prins
 
Groentefriet met appelsalade
groentefrieten
elstar appel
gallia meloen
ijsbergsla
lavasblad
takje lavendel
dragon
hazelnootolie
mayonaise
lente-ui
Heerlijk op een warme zomerdag
De groentefriet kun je kopen uit de winkelvriezer van de supermarkt
Leg ze op de ovenplaat met een paar takjes rozemarijn en tijm.
Verhit ze in de oven op 220 graden tot 15 minuten.

De salade:
( maak het fruit eerst koelkast fris )
Snij blokjes van de galliameloen  en de appel. Snij een beetje ijsbergsla er bij. Verder maak je de smaak af met dragon en lavasblad.
Doe er een paar eetlepels  hazelnootolie en een paar druppel sinaasappelbloesem water er overheen en hussel het lekker door elkaar. Je kunt er nog een paar lavendel bloemblaadjes bij doen.

De mayonaise:
Neem een paar eetlepels mayonaise en doe ook hier een scheutje hazelnoot-olie bij.
Snij het groen van een lente-ui fijn en roer dit door de mayonaise.
INGREDIËNTEN
1
1/2
1/2
1
zak


blad