2020 - copyright © all rights reserved - webdesign  Roel Prins
 
Appeltaart zonder suiker
Ontdooi het bladerdeeg.

Schil en snij de appel(s) in kleine plakjes en doe het in een grote kom. Doe er de rozijnen, het custardpoeder, kaneel, blauwe bessen en een halve ( kleine theelepel ) stevia bij. Meng dit goed door elkaar en laat het even staan.

Leg vier plakken bladerdeeg in een springvorm zoals op onderstaand afbeelding is te zien. Strooi hierop twee eetlepels paneermeel of couscous  ( om het vocht op te vangen ).  Leg hierop de vulling en sla de punten van het bladerdeeg naar binnen.

Snij van het laatste plakje bladerdeeg repen en beleg de taart hiermee. Klop het ei los en smeer dit met een kwastje op het bladerdeeg.

Bak het op 200 graden in 30 minuten krokant bruin.

Na het bakken de taart overgieten met de honing.
INGREDIËNTEN
5
1 à 2
2
3
2
2
1
1
plakjes

eetlepels
eetlepel
eetlepels
eetlepels
theelepel

bladerdeeg (diepvries)
appels
custardpoeder
ongeweekte rozijnen
paneermeel
blauwe bessen
kaneel
ei
honing