Hoe mijn passie ontstond
Koken is van een naschoolse bezigheid verworden tot een passie.
Ik was een jaar of negen toen onze buurman mij vroeg of ik een extra zakcentje wilde verdienen in zijn cafetaria.
ik was nooit te beroerd om mijn handen uit de mouwen te steken, en vond het een goed plan van de buurman, mijn ouders vonden het ook goed.
Dan ben je van de straat, zeiden ze.
Contact
ROEL
En zo gebeurde het, sorteren van lege limonade flesjes, afwassen, aardappelen schrappen, pitten en machinaal snijden tot frieten.
Later werd mij geleerd hoe je kroketten moet rollen, slaatjes opmaken, biefstuk bakken........,
ik was inmiddels 10 jaar
Op mijn elfde moest ik van mijn vader een opleiding kiezen, dat werd uiteraard "kok".
Toch moets ik eerst in Heerlen de banketbakker opleiding volgen want de horecavakschool in Sittard was nog in aanbouw.
Beknopt gezegd heb ik alle diploma's gehaald.
Een jaar later werd ik opgeroepen voor militaire dienstplicht, uiteraard werd ik ook daar opgeleid tot kok, maar dan voor de kazerne en op het veld.
2020 - copyright © all rights reserved - webdesign  Roel Prins
Tot ieders verbazing werd ik na mijn dienstplicht timmerman, maar de passie van koken is altijd gebleven.
Tegenwoordig maak ik de meest simpele recepten maar op een professionele wijze gepresenteerd, daar ligt nu ook mijn passie.
Heb je een vraag of wil je recepten delen met Roel kun je hem op onderstaand email bereiken.
email: contact@taste-and-simplicity.nl